100 grs. de ametlles picades
150 grs. de xocolata negra
150 grs. de mantega
225 grs. de sucre
4 ous petits
100 g de farina
Xocolata fosa o Nutella per untar la part de sobre del brownie
Preparació:
Escalfem el forn a 180º d'alt i baix.
Primer, fonem la xocolata al bany Maria ( posem al foc una olla gran amb aigua i una de petita dintre l'olla gran que es la que hi posarem la xocolata tallada a trossets). Afegim la mantega tallada a trossets i ho barregem molt bé.
Tamisem la farina amb un colador fi i la barregem amb l'ametlla.
Batem els ous i el sucre fins que quedi una massa blanquinosa. Hi afegim la xocolata i ho barregem amb una espàtula.
Finalment, hi afegim la farina i l'ametlla i ho barregem fins que no quedin grumolls.
Untem el motllo amb mantega i després l'escampem amb farina.
Ja hi podem posar la massa a dins i el posem al forn durant 40 minuts aproximadament.
Un cop tret del forn untem la part superior amb xocolata fosa i ja hi podem posar els Lacasitos grocs, vermells, blancs i blaus com l'estelada.
Bona diada a tots!!!!!!
Bonissim !!!! Te molt bona presencia , i esta boníssim.
ResponEliminaMolt bé Abril!!! T'ha quedat boníssim!!! Continua així.
ResponEliminaGracies mama petons!!!!!!!!!!!!!!!
EliminaGracies mama petons!!!!!!!!!!!!!!!
Elimina