dilluns, 12 de març del 2018

MADELENES DE LES BRUIXETES

Madalenes, cuina per nens, cuina facil, madalenas, blog de cuina per nens
Ingredients:

175 grs. de sucre
60 ml. de llet.
190 ml. d'oli.
210 grs. de farina.
1 sobre de llevat (Royal).
3 ous. 
ratlladura d'una llimona.
llavors de xocolata






Preparació:



En un bol batem els ous amb el sucre fins a obtenir una massa blanquinosa i espumosa, hi afegim a poc a poc la llet i l'oli sense parar de batre fins que quedi tot integrat. Tamisem la farina i el llevat (passar per un colador perquè quedi molt fi i no quedin grumolls), ho  incorporem a la preparació anterior barrejant amb la batedora i afegim la ratlladura de llimona. Si voleu podeu posar les llavors de xocolata.

Deixem reposar la massa tapada amb paper film i la posem a la nevera  mínim una hora o com a màxim fins el dia següent.
Mentrestant preescalfem el forn a d'alt i a baix a 250° amb la safata situada al mig.
Posem la massa en una màniga pastissera i omplim els motllos de paper, fins a 2\3 parts de la seva capacitat i les empolvorem amb sucre. 
Abans d'omplir-los és important posar els motllos de paper dins un motllo de silicona o alumini amb capacitat per vàries magdalenes perquè pujaran millor, no es deformaran, farà de base i us anirà millor per posar-les al forn. 
Un cop el forn tingui la seva temperatura, hi posem les magdalenes, abaixem el forn a 210° i el posem només a baix durant 12-15 minuts.
Si no teniu mànega pastissera, ho podeu fer amb una bossa de plàstic nova i li tallem una mica la punta. També podeu fer-ne unes quantes de xocolata posant perles de xocolata a la massa. 
Com que només tenia un motllo de 12 unitats, ho he fet amb dues fornades i a l'última hi he posat la xocolata. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada