Ingredients:
300gr. de Nata muntada
1 clara i mitja d'ou
100gr de nutella o nocilla
1 fulla de gelatina neutra
2 dits en un got mes o menys de llet calenta per la gelatina
Preparació:
1-Munteu les clares a punt de neu separant les clares dels rovells. En un pot amb un turmix i les varetes les munteu fins que quedin blanques i quan gireu el pot i no caiguin, voldrà dir que les teniu perfectes.
2-Dissoleu la fulla de gelatina en un plat fondo ple d'aigua freda. Escórrer la fulla de gelatina i afegir dins un pot que hi haurem escalfat la llet i ho remenem per que es dissolgui.
3-Incorporeu la nutella o la nocilla i afegir la nata muntada remenant molt a poc a poc amb una llengua de gat .
4-Per últim incorporar amb molt cuidado les clares muntades a punt de neu i barrejar-ho molt suaument. Ara ja ho poder posar en gotets de vidre.
5-Reservar a la nevera 2 o 3 hores.
Jo l'he fet amb tres, i era bonissin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada